top of page

Year in Clarion Season 2 -julkkaribileet

Yhteistyössä Hotel Clarion ja PING Helsinki

Viime viikolla järjestettyjen Matkamessujen lisäksi Helsingin reissuuni sisältyi #YearInClarion kakkoskauden julkistamisbileet Jätkäsaaren hotelli Clarionissa. Itselleni tämä konsepti oli uusi, enkä ollut tainnut kuulla ykköskaudesta ollenkaan ennen kutsun saamista.

Ideana tässä konseptissa on, että joku sosiaalisen median vaikuttajista asuu hotellissa 100 päivää ja raportoi elämästään somessa. Ykköskauden hotelliasukki oli Joonas Pesonen, jonka elämää on pystynyt seuraamaan Instagramissa @pesojoonas -nimellä. Joonaksen haastattelun hotelliasumisesta voit lukea täältä.

Tänä vuonna hotellielämään pääsee tutustumaan rohkea seikkailijatar Anna-Katri Räihä, Kaverin puolesta kyselen -podcastin juontaja Tiia Rantanen sekä laulaja Robin Packalen. Itse asiassa oli hauska huomata, että olin ehtinyt epäillä Anna-Katria yhdeksi vaihtoehdoksi, joten se ei tullut sinällään yllätyksenä. Jään mielenkiinnolla odottamaan etenkin hänen raportointiaan hotelliasumisen CO2-päästöistä.

Ota tulevien #YearInClarion -asukkaiden sometilit haltuun, jotta pääset seuramaan projektia reaaliajassa:

Anna-Katri Räihä | @adalminasadventures
Tiia Rantanen | @tiiamarietta
@robinpackalen
@clarionhelsinki

Neljäs asukas valitaan lähiaikoina. Asukkaaksi pystyi hakemaan kaikki Clarionin yksityisbileissä vieraina olleet somevaikuttajat.

Clarionin illassa ei ollut muuta ohjelmaa kuin tuo kakkoskauden lanseeraus, mutta illan aikana oli hyvä tilaisuus verkostoitua vierailijoiden kanssa ja tutustua muihin bloggaajiin. Olen saanut joskus aiemminkin kutsuja joihinkin tapahtumiin, mutta koska asun kaukana Helsingistä, en ole päässyt niin helposti osallistumaan. Tällä kertaa oli oikein kiva päästä mukaan.

Epäröin ensin osallistumista, sillä vaikka seuraankin useita blogeja, en ollut varma tunnistaisinko kaikkia bloggaajia livenä 😀 Moni kun ei kovin aktiivisesti postaile blogiinsa selfieitä, mikä ei sinällään haittaa. Maisemathan ne eniten kiinnostavat matkablogeissa. Olen myös vähän arka tekemään tuttavuutta uusiin ihmisiin, ja olen enemmänkin se seinäruusu kuin huomion keskipiste.

Alkuillan istuskelin lifestyle- ja perhebloggaaja Katrin kanssa, joka kirjoittaa Kotona ja kaupungilla -blogia. Pöydässämme oli myös instaaja Jonna Joutsen sekä somekonsultti ja mediapersoona Mimí Jasmin. Vaikka olimme kaikki käytännössä eri ”aloilta”, luisti juttumme kuin vanhojen tuttujen kesken. Oli mielenkiintoista vaihtaa ajatuksia erityylisten somettajien kanssa. Paikalla oli myös joitain tubettajia, keitä seuraan aktiivisesti.

Loppuillasta jutustelin Iidan ja Emilian kanssa, sekä tapasin Ne Tammelat. Aivan ihania ihmisiä kaikin puolin, ja olen kiitollinen siitä, kuinka hyvin tällaiset amatööritkin otettiin avosylin vastaan tapahtumassa. Toivottavasti pääsen jatkossakin tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä ja tutustumaan livenä muihin bloggaajiin. Kiitos myös PING Helsingille ja Clarionille kivan illan järjestämisestä erittäin kauniissa ympäristössä!

Clarion ja Sky Room

Bileet järjestettiin Jätkäsaaren tornihotellin Sky Roomissa, joka sijaitsee 16. kerroksessa Helsingin merimaisemissa. Sky Roomista on upeat näkymät Helsingin ylle. Sisustus on kaunis ja moderni, eikä nyt ainakaan tähän hätään tule mitään toista suomalaista hotellia mieleen, mistä avautuisi noin hulppeat maisemat ja missä näköalaa pystyy ihastelemaan esteettömästi jokaisen seinän luota. Sky Roomissa kun kaikki seinät on pelkkää lasia lattiasta kattoon.

Hotellissa on myös viihtyisä ala-aula, joka nimeää itsensä kulmakunnan olohuoneeksi. Hotellin varustuksiin kuuluu lisäksi kattouima-allas, jota olisi kiva päästä joskus testaamaan. Clarion on osa Nordic Choice Hotels -ketjua ja heillä on toinen hotelli myös Helsinki-Vantaalla.

Lisätietoa hotellista

#YearInClarion #HotelClarion #PINGHelsinki

0 views0 comments
bottom of page