top of page
Referenssit

Tältä sivulta löydät kirjoittamiani artikkeleita ja julkaisuja, joita olen taittanut ja/tai toimittanut. Olen myös kuvittanut Suomi-Korea-seuran julkaisujen kannet ja vastannut julkaisujen saattamisesta painokuntoon.

Opas Koreaan
Opas Koreaan
Juha Kieksi & Cilla Heiskanen (toim.)

Opas Koreaan on ensimmäinen suomenkielinen Korean demokraattiseen kansantasavaltaan eli Pohjois-Koreaan keskittyvä matkaopas. Oppaasta on iloa niin Koreaan matkaavalle kuin Korean dkt:sta muutoin kiinnostuneelle.

Keskeisten matkailukohteiden lisäksi oppaasta löytyy kattava katsaus Korean luontoon, historiaan, yhteiskuntaan sekä ruoka- ja tapakulttuuriin. Myös käytännön matkavinkkejä on runsaasti.

 

Oppaassa on 85 sivua ja nelivärikuvitus.

2. painos 2018 ja 3. painos 2024.

opas koreaan.jpg
50 vuotta Korea-solidaarisuustyötä
Juha Kieksi & Cilla Heiskanen (toim.)

Suomi-Korea-seuran 50-vuotistaipaleen kunniaksi on julkaistu Suomen ja Korean DKT:n välistä yhteistyötä käsittelevä kattava teos, jossa kuvataan solidaarisuustyötä sekä Suomi-Korea-seuran ja Juche-aatteen opintoyhdistyksen kehittymistä vuosikymmenten saatossa. 

Sisältö: Toimittajilta, Suomi-Korea-seuran puheenjohtajan tervehdys, Kanssakäymisen varhaiset vuodet, Suomi-Korea-ystävyyskomitea, Suomi-Korea-seura ry 1970-2020, Juche-aatteen opintotoiminta, Eduskunnan Korea-solidaarisuusryhmä, Pohjois-Korea ja lääkäriyhteistyö, Suomen ja KDKT:n taloudelliset suhteet.

Kirjassa on 160 sivua ja nelivärikuvitus.

Julkaistu 2021.

kirjat.jpg
Kansan Äänen artikkelit
Artikkelit ja vieraskynätekstit muille sivustoille
bottom of page